همایش "بانوی میدان " برگزار شد.
شنبه ۱۸ دى ۱۴۰۰ ساعت ۱۲:۲۱:۲۸
همایش "بانوی میدان "به مناسبت بزرگداشت چهلمین روز تدفین اولین شهیده تازه تفحص شده دفاع مقدس شهیده فاطمه اسدی و ۱۷شهیده استان به رهبری حوزه علمیه خواهران استان و همکاری سایر نهادها و ارگان های فرهنگی-اجتماعی استان در حسینیه امام خمینی نیروی انتظامی سمنان برگزار شد.
کارشناس خانواده خانم اکبری گفت: شهیده خانم فاطمه اسدی در ضمن تحفظ از اعتقادات برای خود الگویی معنوی از همسرداری و فرزندآوری ترسیم کرده بود. یک الگوی زن پیشرفته برای تمام دختران در تمام تاریخ که در معرض امتحان الهی و بین دو راهگی عشق و محبت همسرش قرار گرفت و انتخاب ایشان انتخابی نشات گرفته از یک زن مسلمان است که با معرفت و ظرافتهای خاص همراه با نورانیت خاصی می باشد. ایشان همانند شهیده صدر می باشد ، بنت الهدی صدر خانم اهل قلمی و فرهیخته ای که در حفظ و حراست از خانواده و همسرداری و فرزتدآوری غفلت نکرد و چون حقانیت را مطرح کرد به دست رژیم منحوس عراق به همراه برادرش اعدام شد.
وی افزود:چالش امروز جامعه، چالش شناخت هویت اصلی انسان است،اگر انسان نتواند هویت اصلی خود را پیدا کند؛ نمی تواند به رستگاری برسد. هویت یعنی نگرش یک انسان به جامعه به خود، رفتار و سلوکی که نگرشهای درونی را به وجود می آورد.
چالش جامعه امروز، مقابله هویت زن مسلمان با هویت سلطه طلب غرب است، رویارویی و تقابل ارزش ها با ضد ارزش های خانواده است.
خانم اکبری تصریح کرد: مهمترین چالش امروز فضای مجازی هویت است، از انسان امروز موجودی ساخته اند بین آنچه هست و آنچه می پندارد. در واقع یک خطای شناختی و انگاره ای ناصحیح ایجاد کرده است که سبب تغییر سبک زندگی و بهم ریختگی درونی انسان می گردد.
ترویج اباحه گری و زندگی بدون ازدواج، ترویج حیوان دوستی و انس با حیوانات، ترویج سند2030 علیه کودکان و نوجوانان، سیاست های غلط کنترل جمعیت، سیاست غلط تغذیه، از نمونه اقدامات دشمن در حوزه زن و خانواده و تغییر سبک زندگی اسلامی ایرانی است.
وی در ادامه افزود: سلامت اعتقادی اخلاقی خانوادگی و اجتماعی زنان در معرض تهدید است و ما به عنوان یک زن مسلمان ایرانی باید این تهدید را درک کنیم و به عنوان یک فرد دغدغه مند در مقابل این تهدید ها بایستیم و دفاع کنیم. خود دشمن اظهار علنی می کند که ما برای اینکه جامعه اسلامی را از بین ببریم باید خانواده و در راس آن زن و مادر خانواده را تحت هجمه فرهنگی و هویتی قرار داده و مادر را از هویت مادری خود دور و ساقط کنیم.
استاد حوزه و دانشگاه در پایان بیان کرد: زنان مسلمان ایرانی که مظهر عشق و محبت،ایثار و ازخودگذشتگی و رهبری و ولایت اجتماعی هستند،این خصوصیات را از فطرت پاک حضرت زهرا (س)به ارث برده اند، امثال فاطمه اسدی ها این مسئله را درک کردند و به این مقامات رسیدند.انشاالله همه ما به وظیفه ای که داریم به عنوان مادر تربیتی نه مادر زیستی و امیت به تمام جهان واقف باشیم.
ادامه مراسم با روایتگری خانم شجاعیان و وداع و تشییع شهید گمنام و نمایش گروه مشکات و مداحی به پایان رسید.