کد مطلب: 121109 تعداد بازدید: ۱۱۳

نشست سفیران رضوان در سرخه برگزار شد

چهارشنبه ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ ساعت ۰۹:۲۹:۲۴
نشست سفیران رضوان با هدف رتقاء سطح کیفی تبلیغات پذیرش و توانمند سازی سفیران رضوان با حضور جمعی از طلاب در سالن اجتماعات مدرسه علمیه نجمیه سرخه برگزار شد.

 

 

به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، نشست سفیران رضوان با سخنرانی آقای حسن زارعیان متخصص عملیات روانی و مهارت‌های ارتباطی با موضوع (ارتقاء سطح کیفی تبلیغات پذیرش ) با همکاری واحد آموزش مدرسه علمیه نجمیه سرخه ، با حضور جمعی از طلاب در سالن اجتماعات این مدرسه برگزار شد.

 

حسن زارعیان گفت : مهم‌ترین مهارت برای اقناع دیگران مهارت غیرکلامی است . داشتن مهارت ارتباطی غیرکلامی در محیط‌های کوچک بسیار تاثیرگذار است و اصل جزب با محبت اتفاق می‌افتد.

ما برای حرکت نیاز به وسیله داریم و باید به این وسیله به‌اندازه کافی شناخت داشته باشید . وجود هر انسان وسیله است ، پس ما باید خودمان را بشناسیم تا بتوانیم با دیگران ارتباط برقرار کنیم.

زارعیان در ادامه بیان کرد:  وجود هر انسان یک وجود مادی و غیرمادی دارد که وجود مادی آن با حواس پنج‌گانه و تحلیل عقل اثبات می‌شود و وجود غیرمادی باتجربه،  بعد از گذشت ۶ هزار سال از زندگی انسان متوجه شدیم که ما با هیچ‌یک از این ۲ نمی‌توانیم شناخت کاملی از وجود خود پیدا کنیم . برای همین  برای شناخت خود باید به خالق خود روی بیاوریم . از آیات و روایات در این‌مورد بحث شده‌است کمک بگیریم و ما برای این‌که بتوانیم به این آیات و روایات دسترسی پیدا کنیم نیاز است که در حوزه‌های علمیه درس بخوانیم . این مهم‌ترین هدف و نقش حوزه‌های علمیه در جامعه است.

وی با بیان این‌که ۵۵ درصد از تجربیات انسان با زبان بدن احساس می‌شود بیان کرد : تعدد انتخاب و تکرار از تکنیک‌های انحرافی است  که باعث می‌شود  یک مسئله غلط در  باور ما جای بگیرد. وقتی حالت روانی انسان به‌هم بخورد دچار مشکل می‌شود و به این حالت ، حالت غیرطبیعی روانی گفته می‌شود.

وی ادامه داد:  مهم‌ترین مهارت ارتباطی اصل جابجایی است . در این مهارت فرد خود را جای فرد متقابل خود قرار می‌دهد و همین امر باعث می‌شود که خودبینی او کمتر شود.

زارعیان گفت: ما با افزایش دانش خود و همچنین این‌که بپذیریم هر چه را داریم از خدا داریم و از خود چیزی نداریم ، می‌توانیم منیت خود را از بین ببریم.

وی ادامه داد: آنچه باعث تکرار رفتار دیگران می‌شود اعصاب آئینه‌ای است. برای همین در انتخاب افرادی که با آن‌ها در ارتباط هستیم باید دقت زیادی داشته‌باشیم . افرادی را انتخاب کنیم که مثبت نگر باشند ،خوش‌رو باشند، اهل علم باشد تا  وقتی با انها ارتباط داریم تاثیر مثبتی روی ما بگذارند.

وی در پایان گفت: علم یا حصولی بدست می آید یاحضوری .ما نمی توانیم دین را برای همه حاصل کنیم ، مردم باید دین را ببینند ؛در برخورد ما ، رفتار ما و کردار ما وقتی ما رفتار خود را تصحیح کنیم باعث می‌شود که دین  را صحیح به دیگران آموزش بدهید.