در نشستی فضایل شخصیتی شهید بهشتی تبیین شد:
"شهید بهشتی یک ملت بود"
چهارشنبه ۸ تير ۱۴۰۱ ساعت ۱۰:۵۷:۲۳
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، به مناسبت هفت تیر و شهادت مظلومانه شهید بهشتی نشستی با حضور حجت الاسلام والمسلمین فاطمی بصیر استاد حوزه و دانشگاه در موسسه اموزش عالی عصمتیه سمنان برگزار شد.
در این جلسه استاد فاطمی بصیر گفت: بنا به فرموده امام خمینی (ره) در برابر مقام علم و فضیلت شهید بهشتی باید گفت: شهید بهشتی یک ملت بود. چراکه ،شهید بهشتی در کسوت استادی دبیر زبان دبیرستان های قم و مسلط به زبانهای آلمانی و انگلیسی بود. در سال ۴۳ به حکم آیت الله خوانساری و میلانی مأمور به کار فرهنگی در هامبورگ آلمان شد .ایشان سنگ بنای اتحادیه انجمن اسلامی دانشجویان ایرانی مقیم اروپا را بنا کرد. همچنین ایده تربیت طلبه یعنی تاسیس مدرسه علوی را داد و به شرطی طلبه می توانست در این مدرسه درس بخواند که همراه و همتا با دروس حوزوی دروس دبیرستان را بخواند.شهید بهشتی عقیده داشت طلبه ها باید زبان انگلیسی و مکالمه را بلد باشند.
وی ادامه داد: شهید بهشتی دنبال کار تشکیلاتی بود .همانطور که رهبری فرمودند: اگر کار جهادی علمی میکنید ،در قالب تشکیلات باشد از جمله کار تشکیلاتی شهید بهشتی: تاسیس حزب جمهوری اسلامی بود که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی امام دستور تشکیل حزب جمهوری را داد و حزب جمهوری فعالیت خود را آغاز کرد و جوانان انقلابی عضو حزب جمهوری شدند. از شرایط عضویت در این حزب اخلاص و صداقت بود.
استاد حوزه تصریح کرد: شهید بهشتی همچنین معمار قوه قضاییه بود و همچنین در تدوین قانون اساسی نقش به سزایی داشت در شب شهادت ایشان در جلسه ای که برگزار شد از جملاتی که قبل از شهادت بیان کرد این بود که من بوی بهشت را استشمام می کنم و بعد از آن با همراهان خود مورد ترور واقع شد.
حجت الاسلام والمسلمین فاطمی بصیر بیان کرد: از جمله فضایلی که شهید بهشتی داشت صبر و خویشتنداری ایشان در برابر جو نامساعد آن زمان بود که حضرت امام خمینی (ره) درباره او اینگونه فرمود که شهادت در برابر مظلومیتش کوچک است ایشان خیلی مظلوم بودند و همیشه در برابر سکوت خود این آیه را تلاوت می کردند: " ان الله یدافع عن الذین آمنوا..."