کد مطلب: 124523 تعداد بازدید: ۸۹

به مناسبت هفته ازدواج صورت گرفت:

مدیر و استاد مدرسه علمیه فاطمیه گرمسار با خانواده های آسیب پذیر در گرمسار دیدار کرد

شنبه ۱۱ تير ۱۴۰۱ ساعت ۱۲:۳۸:۴۷
مدیر حوزه علمیه گرمسار خانم فریدون در جمع خانواده های آسیب پذیر گفت: ظاهر زندگی دیگران را با باطن زندگی خود مقایسه نکنید/ صبر و ارتباط با خدا هر حادثه عظیمی را برای انسان کوچک می کند

 

به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، به مناسبت هفته ازدواج مدیر و استاد مدرسه علمیه فاطمیه گرمسار خانم فریدون در جمع خانواده های آسیب پذیر با محوریت تبیین عنصر صبر در برخورد با ناملایمات زندگی به سخنرانی پرداخت.

خانم فریدون ضمن بیان آیه شریفه ۳سوره آل عمران در اهمیت صبر؛ « يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اصْبِرُوا وَصَابِرُوا وَرَابِطُوا وَاتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ» گفت: در قرآن بیش از صد مرتبه به صبر سفارش شده و خداوند صبر را یکی از مهم ترین امور زندگی دانسته  و در احادیث معصومین علیهم السلام نیز بر آن بسیار تاکید شده است، از جمله حضرت علی علیه السلام صبر را کلید گشایش بیان داشته اند.

استاد حوزه در ادامه ضمن تبیین ماهیت صبر گفت: صبر هرگز به معنای تحمل بدبختی ها و تن دادن به ذلت و تسلیم در برابر سختی ها و پذیرش شکست نیست، بلکه صبر، پایداری و مقاومت در برابر مشکلات و ناملایمات زندگی است. در قرآن آمده: واستعینوا بالصبر و الصلاة که از آن عمومیت استفاده می شود، یعنی انسان از صبر و نماز در تمام امور خود کمک بگیرید، چون اولاً انسان، یاوری جز خدا ندارد و ثانیاً در سایه ارتباط با خدا، صبر و پایداری، هر حادثه عظیمی کوچک می شود.

وی در ادامه افزود: صبر مادر فضایل اخلاقی و زمینه ساز کمال و سعادت انسان است و صبوری انسان در رفتار او متجلی می شود.

مدیر مدرسه علمیه فاطمیه گرمسار ضمن بیان اقسام سه گانه صبر؛ صبر بر مصیبت، صبر بر معصیت، صبر بر طاعت، افزود: صبر بر خواهش های نفسانی و در هنگام نعمت بسیار دشوار تر از صبر در فقر و نداری است، چون در فقر و نداری، اجباری خارجی وجود دارد که در بهره‌مندی و نعمت  این اجبار نیست و در کتاب احیاء العلوم غزالی هم به این مسئله اشاره شده که صبر در نعمت ها دشوارتر از صبر در نداری است.

استاد حوزه در پایان ضمن توصیه به این نکته که از مقایسه ظاهر  زندگی دیگران با باطن زندگی خود بپرهیزید، به یکی از زیباترین اقسام صبر به نام صبر جمیل اشاره کرد و بیان داشت: صبر جمیل که در قرآن هم از آن یاد شده صبری است آرام که فرد دشمنی و اضطراب و شک در صدق وعده در آن نداشته باشد، امید به عاقبت آن داشته و راضی به مقدرات الهی باشد.