آیین افتتاحیه آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۱_۱۴۰۲ حوزه علمیه فاطمیه گرمسار برگزار شد
سه شنبه ۲۲ شهريور ۱۴۰۱ ساعت ۱۲:۱۵:۰۹
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، آیین افتتاحیه آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۱_۱۴۰۲ حوزه علمیه فاطمیه گرمساردر روز شنبه ۱۴۰۱/۶/۱۹ با حضور اساتید، کادر، طلاب و طلاب جدید الورود، در سالن اجتماعات این مدرسه علمیه برگزار شد.
مدیر مدرسه علمیه فاطمیه گرمسار خانم فریدون با توجه به ایام اربعین حسینی، ابتدا به تشریح این حادثه عظیم معنوی پرداخت و گفت: در روایتی از امام حسن عسکری علیهالسلام یکی از علامات مومن زیارت اربعین است و با توجه به اینکه زیارت اربعین هم ردیف نمازه های واجب و مستحب قرار داده شده، می توان نتیجه گرفت که زیارت اربعین، ستون ولایت و عصاره عترت است.
خانم فریدون در بیان نقش وحدت بخش و زمینه ساز ظهور بودن زیارت اربعین گفت: زیارت اربعین مقدمه ای برای ظهور است و ما در عصر حاضر حضور کشیش های مسیحی و نیز ملیت ها مختلف در این حرکت عظیم را از گوشه و کنار جهان مشاهده می کنیم که نشانه اتحاد و عظمتی که به برکت اربعین، ان شا الله مقدمه ظهور امام زمان عج خواهد بود.
وی با توجه به تفسیر آیت الله جوادی آملی بر زیارت اربعین، افزود: نفس انسان دو نیروی اصیل دارد؛ نیروی جزم که همان قدرت فکر و اندیشه است و نیروی عزم و اراده که بعد عملی انسان است، مصداق جزم بدون عزم، عالم بی عمل و عزم بدون جزم، مقدس بدون درک است، امام حسین علیه السلام با یک دست، جزم علمی مردم را تامین کرد و با دست دیگر عزم عملی؛ لیستنقذ عبادک من الجهاله و حیرة الضلالة
مدیر مدرسه علمیه فاطمیه گرمسار مراسم بزرگ اربعین را نشان از سوگند حضرت زینب سلام الله علیها دانست و گفت: حضرت زینب سلام الله علیها در شام سوگند خورد که: قسم به خدا که نام ما را نمی توانید فراموش کنید، نمی توانید وحی ما را از بین ببرید و نام ما تا ابد زنده است.
خانم فریدون سپس به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید، خطاب به طلاب، نکاتی در خصوص طلبگی بیان داشت و گفت: طلبه باید به مسائل عبادی، نماز و حجاب اهمیت دهد، همین طور یک طلبه باید آشنا به مسائل روز باشد، تا بتواند از اسلام به درستی دفاع کند، بنابراین مسائل سیاسی و اجتماعی به طلبگی پیوند خورده است.
وی سپس به نقل از خاطراتی از دوران طلبگی و اساتید خود پرداخت و بیان داشت: آیت الله مشکینی از اساتید فاضل و بزرگ اخلاق، در اهمیت سال اول طلبگی می گفتند: اگر طلبه سال اول حوزه دروغ بگوید یا غیبت کند، مجتهد هم بشود چنین خواهد بود، بنابراین در مسیر درست قرار گرفتن در سال اول طلبگی بسیار مهم است.
خانم فریدون در اهمیت خوب درس خواندن بیان داشت: درس خواندن بسیار مهم است و علما بزرگ مانند آیت الله بهجت به آن بسیار تاکید داشتند تا جایی که گاه آن را بر امور مستحبی دیگر مقدم می داشتند.
وی هم چنین در اهمیت سنت مباحثه در حوزه های علمیه افزود: مباحثه هیچ فرقی با کلاس های درسی نمی کند و باید آن را جدی گرفت.
مدیر مدرسه علمیه فاطمیه گرمسار، در خصوص نحوه برخورد با مشکلات در زمان تحصیل، خاطر نشان کرد: وظیفه اصلی طلبه درس خواندن است، سعی کنیم در برخور با مشکلات، موانع تحصیل را برطرف کنیم تا ترک تحصیل کنیم. ما هم در شهر غریب با تمام مشکلات طلبگی کردیم و به همه مشکلات آشناییم، اگر به درس دل بدهیم و دل به خدا بسپریم خدا راه ها را برایمان هموار می کند و مشکلات کنار می رود.