استاد حوزه:
مهمترین عامل ناسالمی خانواده ضعف باورهای دینی است
دوشنبه ۱۴ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۱۰:۳۵:۱۱به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، نشست تبلیغی در برنامه صبحگاه مدرسه علمیه فاطمیه سلام الله علیها مهدی شهر برگزار گردید. در این مراسم خانم فریبا ارده استاد حوزه به بیان ویژگیهای خانواده موفق و سالم پرداخت و گفت: راز موفقیت بانوان در روزگاران قدیم در میزان اطاعت پذیری آنها بود به طوری که قلب همسران خود را به خاطر همین اطاعت پذیری تسخیر می کردند.
وی افزود: اگر خانواده، خانواده مثبت و خوبی باشد افراد را به سعادت رسانده و اگر خانواده منفی باشد افراد را به نابودی می کشاند لذا دشمن نیز برنامه های خود را برای نابودی جامعه اسلامی از کانون خانواده و بالاخص از مادر شروع می کند.
ارده ضمن بیان آیاتی از کلام الله مجید راهکارهای ایجاد خانواده سالم و متعادل را برشمرد و بیان کرد: اولین و مهمترین عامل ناسالمی خانواده ضعف باورهای دینی است که برای تقویت معنویت، اول از همه باید معرفت افزایی صورت گیرد و راهکارهایی مثل اهدای کتاب، تبیین و تبلیغ می تواند راهگشا باشد. پس برای تحکیم خانواده نیاز به آگاهی داریم.
استاد حوزه تصریح کرد: راهکار بعدی برای داشتن خانواده سالم و متعادل حضور در اماکن مقدسه مذهبی و دینی است زیرا روح و فطرت ما با معنویت سازگار است و می تواند بسیار راهگشا باشد.
وی افزود: عامل بعدی توجه به خویشتن است. بر طبق فرمایش حضرت علی علیه السلام اگر کاری را برای خود می پسندیم برای دیگران نیز بپسندیم .اگر کاری را میخواهیم دیگران انجام دهند اول باید خودمان آن کار را انجام دهیم. خودسازی را باید از خودمان شروع کنیم.
ارده اظهار کرد: از راهکارهای بعدی ایجاد تعادل در خانواده به بزرگنمایی اعمال نیک و توجه به آن و پرهیز از سرزنش و تحقیر نسبت به افراد خانواده می توان اشاره کرد. البته این مسئله بسیار مهم است که افراد خانواده در پیشرفت بعد معنوی و روانی خانواده به هم کمک کنند مثلا تصمیم بگیرند باهم به مدت یک ماه کاری را انجام دهند یا کاری را ترک کنند.